Om kunsten

Inspiration kommer mange steder fra. Jeg tror på, at vi alle helt ubevidst bliver påvirket og inspireret af alt det vi oplever dagen og livet igennem, og det udtrykker vi hver især på vores egen måde. Det kan være gennem ord, handlinger, musik, kunst osv. Min inspiration til maleriet og kreativiteten kommer af det øjet ser og af de tanker der opstår deraf – bevidst som ubevidst. 
Nogen gange arbejder jeg uden på forhånd at ha’ en idé om hvad det skal ende med, men lader materialer og farver lege, og bliver ført i en uforudsigelig retning. Andre gange arbejder jeg mere målrettet ud fra en konkret idé. 
Motiverne er både abstrakte og figurative og ofte en blanding. Mine malerier har mange forskellige udtryk, og jeg nyder ikke at være fastlåst af en bestemt stil  – det giver frihed til at eksperimentere og udvikle sig.
Jeg anvender primært akrylmaling, men oliefarver, tusch, slagmetal mv. får også lov til at blande sig sammen med forskellige teksturmaterialer så som stof, spartelmasse, sand, papir, pap, tyl mv. Værkerne bygges som oftes op på lærred – lag på lag for at skabe dybde, struktur, liv og detaljer. Redskaberne er alt muligt; pensler, plastik, svampe, spartler – og hænderne.
 

… og om kunstneren

Min interesse for det kreative har altid eksisteret. Som barn med at tegne, og siden er kreativiteten blevet udfoldet, og udfordret, med bl.a. akvarelmaling, håndlavede kort, papiræsker, olie- og akrylmaleri og en masse kreative påhit.
Jeg er uddannet grafiker og har beskæftiget mig med dette siden 1999, så jeg har det kreative tæt på i hverdagen både professionelt med grafisk design og privat med malerier mv. En god kombination der supplerer hinanden perfekt. Som kunstner er jeg autodidakt, men har deltaget på kurser, og holder af at udfordre mig selv i forskellige retninger.
 
 
 
Susanne Hansen  | Tlf.: 27284744 | info@kunsthylden.dk